Tjenester

Vi tar VISA/Mastercard & Bankaxept i tillegg til faktura og kontant betaling.

Motivlakkering

Maria Elena airbrusher ønsket motiv/design/effekt lakkering for deg- om du vet hva du vil ha eller ikke. Hun har i mange år utviklet en kreativitet som ikke lar seg skremme, og tar en ny utfordring på strak arm!

Med flotte samarbeids partnere i store deler av Norge innenfor oppretting og hel lakkering , kan Maria Elena Design tilby deg full behandling av ditt prosjekt, enten du har bil, mc, lastebil eller traktor – ja alt som kan lakkes tas imot med ekte kjærlighet for yrket:)

(Pris gis etter kontakt for ditt prosjekt.)

Airbrush

Airbrush er et verktøy Maria Elena Design bruker i de fleste arbeider. Sprøyten er på størrelse med en kraftig penn, og styres av luft trykk som blandes med lakk/maling som legges i sprøytens kopp. Alt Maria Elena leverer via airbrush, er frihånds arbeid og er ikke et produkt av data eller forrhånds laget utklipp via prosjektor, noe som er mye brukt innenfor yrket. Maria Elena garanterer et ekte hånd arbeid !

Pinstriping

Pin striping (pinstriping) er bruken av en veldig tynn pensel linje av lakk som kalles One Shot , og blir vanligvis brukt til dekorasjon og utsmykking som ikke trenger noen forrhånds arbeid, eller etter behandling. Maria Elena har jobbet i mange år med dette, og leverer et arbeid som er laget for DITT eget behov og din person! Hver pinstriping leveres som en unike jobb, og ingen design er like – Maria Elena kan garantere at du får din egen som ingen har lik.

Om du ønsker å fjerne en gammel pinstriping eller erstatte en du har, kan vi også fjerne uten å skade den orginale lakken.

Priser etter kontakt fra 300 – 3000,-  (eksempel fra MC )

Illustrasjon

Maria Elena har jobbet som illustratør siden 1994 og levert arbeider fra alt innen kort, kalendere, avis tegninger, karikatur figurer, tegneserier, tattoo mm.

Priser fra 1000,- pr tegning.

Interiør Design

Dekor, utsmykking og maling av vegg, tak, møbler mm. Maria Elena Design tar på seg arbeider innenfor alt av dette for restaurant , utesteder, privat, offentlig mm. Teknikker som aldring, finish, motiv, dekorering mm er bare få av de arbeidene Maria Elena kan hjelpe med :)