NY WEB side :)

Endelig, nå kan vi si at web siden har fått en go start på nytt uttrykk, og kan endelig følges- selv om den ikke er helt ferdig :) Håper dere med tiden finner den infoen dere trenger, og for all del, om ikke, så ta KONTAKT :D

Maria Elena Design har vokst seg «sterk» som et lite firma, og kan nå tilby flere tjenester, gode priser, kurs innen airbrush og snart, nye lokaler som kan lett besøkes- vi er så stolte og glade for at dere liker det vi gjør :D
Vi har også opprettet enkle betalings tjenester, og kan tilby det meste etter lommeboka til hver enkel, og har også nå ENDELIG betalings terminal for de fleste kjøpekort!

Så her er det bare å meske seg fremover – vi elsker det vi gjør, og vil mer enn gjerne dele og tilby det vi kan med dere :)

Tuuusen takk for at vi får lov folkens- VI KJØRER PÅ!!! :D

Mvh Maria Elena

Likte du det du så? Vær vennlig å del!

Tags: , ,